KURUMSALLAşMA YAKLAşıMı - AN OVERVIEW

kurumsallaşma yaklaşımı - An Overview

kurumsallaşma yaklaşımı - An Overview

Blog Article

Kurumsal Eğitimlerin Katkıları Nelerdir: Kurumsal Eğitim, kurumların gelişim süreçlerinde ihtiyaç duyulan, her kurumda düzenli olarak işlemesi gereken bir öğrenim sürecidir.

Mobil öğrenmenin önemi bir süredir artmaya devam ediyor. Günümüzde COVID-19 salgınının ardından, mobil pazar olumlu bir şekilde yükselmeye devam ediyor: çeşitli kaynaklar, önümüzdeki yedi yıl içinde 80 milyar ABD dolarından 280 milyar ABD dolarına kadar bir büyüme öngörüyor.  Bunun neden olduğunu görmek aslında çOkay kolay. İlk olarak, mobil öğrenme esnektir ve neredeyse tüm öğrenme yöntemlerini kapsar: sanal öğretmen temelli eğitim (VILT), karma öğrenme, yalnızca çevrim içi eğitim, eş zamanlı öğrenme lawnımı ve daha fazlası. İkinci olarak, akıllı telefonlara alıştıkları ve telefon üzerinden rahatça çalışabildikleri için mobil öğrenme, öğrenciler için uygundur.

İşletme Eğitimi: İşletme stratejisi, kurumsal yönetim, pazarlama, finans gibi işletme konularında çalışanların bilgisini artworkırmak için düzenlenen eğitimler.

Y ve click here Z kuşakları 2020 yılına kadar küresel iş gücünün %fifty'sini oluşturacak. Bu kuşağın insanları mesajlaşma platformlarını seviyorlar, bu nedenle şirketler bu çalışanlarla etkileşime girmek için sohbet robotları kullanmalı. Beceri Eksikliği Analizinde Sohbet Robotları

Satış eğitimleri ile amacımız, sektördeki konumunuza, kurum vizyon ve misyonuna uygun, doğru satış stratejileri ve doğru satış kanalları ile farkındalığınızın arttırılması yönündedir.

Unutmayalım ki doğru müşteriye doğru satış politikası, başarıyı arttıran en önemli etkendir.

Satış, günümüzün en ritmik ve stresli mesleklerinden biri. Eğer, satış odaklı bir mesleğimiz varsa ve hedefimizi bu yönde belirlemişsek, üstüne profesyonel bir eğitim ile kendimizi geliştirmeye yönelik rotamızı çizebiliriz.

Pazarlama Eğitimleri, kurumun imajı ve marka yönetimi açısından son derece önemlidir. Doğru ve amacına uygun olarak gerçekleştirilen pazarlama plan ya da stratejileri kurumu hedeflediği yere götürür.

E-Discovering’i kullanmanın iletişim becerilerini geliştirmek için uygun olmadığı düşünebilirsiniz, ancak Deloitte gibi şirketler bunun aksini kanıtlıyor. Bunu nasıl yapabileceğinize dair bazı öneriler:  KPI'ler (Anahtar performans göstergeleri): Sosyal beceriler doğrudan iş faydalarına dönüşür, böylece en azından belirli bir dereceye kadar ölçülebilirler.

Bu yaklaşım, yasal düzenlemelerin, meslek kuruluşlarının ve kurumsal çevreyi oluşturan diğer kurumların normsal baskılarının nasıl örgüt yapıları, stratejileri, faaliyetleri ve hatta günlük işleri yürütme biçimleri birbirine benzer örgütleri ortaya çıkardığını açıklamaya çalışır307. Ayrıca DiMaggio ve Powell, çevreye uyumun örgütler için önemli sonuçlar doğurduğunu da ifade etmişlerdir. 1990'lara yaklaşırken ise Zucker, kurumların çevreye uyumları sonucunda pozitif imaj kazanacaklarını, böylece ihtiyaç duydukları kaynaklara daha kolay erişebileceklerini, örgüt olarak birbirlerine benzeyeceklerini ama bu benzerlik sürecinin, verimlilikten bağımsız olarak gelişemeyeceğini iddia etmiştir.

Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi Eğitimi, kurum içerisinde gerekli olan satınalma, stok, depo ve tedarik konuları uygulamalı örnekleriyle aktarılmaktadır.

Otomotiv yan saniyede işe yarayan yöntem ve yaklaşım start off-up bir işletmede işe yaramayacaktır. Girişimci bir şirkette 5 yıllık planlama yapmak belirsiz olur. Stratejik approach, sektör ve koşullar değiştiğinde aynı başarıya ulaştıramayabilir.

Personel, rekabet piyasasındaki adımları görebilir, alışkanlıklarını olumlu yönde değiştirir ve dünya iş trendine uyum sağlar.

Müşteri Memnuniyeti: İyi eğitilmiş çalışanlar, müşterilere daha iyi hizmet sunabilirler. Müşteri memnuniyeti arttıkça, müşteri sadakati ve işletme itibarı da artabilir.

Report this page